C Team

Корпоративният уебсайт като посланник на марката


Клиент:  CTeam
Държава: България
Пазар: B2B, B2C
Област: Човешки ресурси

Сподели в:

Задача: Разработване на интернет портал за нуждите на групата и отделните компании


Решението

Екипът на CTeam пожела реализирането на онлайн портал, който да може едновременно да служи за представянето на цялата група от компании, и отделно да може да представи дейността на всяка една отделна компания.
Изискваше се дизайн, който да отличава бранда от останалите HR фирми, които оперират на местния пазар, но същевременно имаше условие да се предложи платформа, която е лесна за работа и поддръжка.  

Съвместно с екипа на CTeam разработихме Wordpress базиран интернет портал с 5 поддомейна, които да водят към отделните компании и да ги представят.  

За дизайн подходихме по креативен начин и се спряхме на няколко различни вида спорт. Идеята беше да се излезе от шаблона на представяне на HR компаниите със стандартните бизнес снимки и да се внесе повече персоналност и иновативност в бранда. Постарахме се всяка една от страниците да отговаря чрез коректната визуализация на търсения от нея ефект.


Резултат

Съвременен и дизайнерски предизвикателен сайт – лесен за навигация, с респонсив дизайн, който е лесен за управление от страна на клиента и потребителите. 

Заглавна страница на CTeam

Посетете сайта


Екипът


Акаунт мениджър: Наталия Кирилова  

Дизайн: Тодор Стойнов 

Уеб решения: Тодор Стойнов и Валентин Тодоров

Година на реализация: 2016

Маркетинг 100%
Уеб дивелопмънт 100%
Дизайн 100%
Сподели в: